Allen Coliban le răspunde liderilor PNL: „V-am făcut o singură ofertă: să-mi susțineți candidatura”. Ciucă i-ar fi pus pe tavă filiala PNL Brașov și i-ar fi propus să dea afară pe toată lumea

Allen Coliban le răspunde liderilor naționali ai PNL, care cu ocazia lansării candidaților pentru alegerile locale, au declarat că, actualul primar al Brașovului ar fi încercat „să se cuibărească la partidele de guvernare”, pentru o obține un nou mandat.

Allen Coliban susține că președintele PNL, Nicolae Ciucă, l-ar fi invitat de trei ori la discuții legate de candidatura la primăria municipiului Brașov și ar fi încercat să îl convingă să preia organizația județeană a PNL. Practic, primarul susține că liderii de la Bucureșt i-ar fi oferit partidul @pe tavă@ invitându-l să îi dea afară pe toți liberalii de la Brașov și să reorganizeze filiala.

Ăsta e adevărul: domnule Ciucă, m-ați invitat la 3 întâlniri și în toate v-am spus că eu voi candida din partea propriului meu partid. Domnule Ciucă, m-ați sunat și m-ați invitat la o întâlnire. Mi-ați pus pe tavă filiala voastră locală. Vă citez aproximativ. „Să îi dai pe toți afară, să aduci pe cine vrei și să candidezi pentru un nou mandat din partea peneleului”. Mai ușor cu dezinformarea, a punctat Coliban.

Coliban nu neagă întâlnirile cu Nicolae Ciucă și liderii PNL

Allen Coliban nu neagă întâlnirile cu Nicolae Ciucă și liderii PNL, însă susține că cei care au insistat pentru aceste discuții sunt, de fapt, liberalii:

Ne-am întâlnit. La prima întâlnire, am transmis că eu voi candida din partea propriului meu partid. V-am făcut o singură „ofertă”. Să-mi susțineți candidatura, o candidatură normală, corectă, de dreapta, bazată pe un program de dezvoltare a Brașovului. V-am spus de prima dată – mingea este la PNL, dacă se leapădă de PSD sau nu. Atunci ați spus că da, că veți rezolva tot sabotajul din plan local, coordonat de Scripcaru și de viceprimar, și că vom găsi căi de colaborare. Că nu s-a petrecut nimic din ce ați promis atunci, o știm cu toții.

Ne-am mai întâlnit. De încă două ori. Tot pentru că ați insistat, că aveați nevoie să luați o decizie și că prima opțiune eram eu, potrivit sondajelor dumneavoastră. Ați încercat iar să mă tot convingeți să vă preiau filiala locală, chiar dacă, din prima secundă v-am spus că nu e cazul să insistați. Că eu nu sunt așa cum i-ați văzut mulți alții din politică.

Și așa, ați ajuns să rămâneți fără candidat, căci „omul care face nimic” e mai degrabă candidatul pesedeului la Brașov.

1 Comentariu

  1. Încă o dovadă, dacă mai era nevoie, a modului în care partidul comasat înțelege pluralismul politic și competiția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.