Coresi devine Universul Copilăriei!

Universul copilăriei înseamnă dans, joacă, să explorezi, să descoperi și să înveți lucruri noi. De ziua celor mici Coresi redevine Universul Copilăriei!  Momente de creativitate, distracție și, desigur, multe multe premii te așteaptă de 1 Iunie la locul tău preferat de distracție. Va fi o zi plină de emoții și bucurii, cu demonstrații de dans, expoziții, tiroliană, concursuri, ateliere creative și jocuri interactive pentru copii, părinți și bunici. 

De la ora 16:00 Andra Gogan va cuceri inimile tuturor cu vocea ei unică și un spectacol incendiar, iar de la ora 17:30 Mario Fresh va aduce ritmul și energia contagioasă pentru a completa atmosfera de sărbătoare! Pregătește-te să dansezi, să cânți și să te distrezi alături de prieteni și hai să ne bucurăm de Ziua Copilului și de începutul verii împreună, la scena din parcarea Coresi Shopping Resort!

Ce te așteaptă de 1 iunie la Coresi?

EXPO Brickenburg – Zilele Fanilor LEGO – Expoziție interactivă  în perioada 01-08 iunie, în zona Piața cu Copaci. Asociația Brickenburg și Coresi Shopping Resort te invită să vizitezi EXPO Brickenburg – Zilele Fanilor LEGO®! Ce admirăm în cadrul expoziției:  diorame legate de zone istorice imaginare, cu castele, cetăți medievale, camping, fermă, clădiri rurale, o dioramă reprezentând un parc de distracții cu aquapark, roata de vedere, mecanisme specifice. Expoziția include și o diorama care, pe de o parte va conține replici la diverse scări ale unor clădiri celebre și Turnul Effel, care are înălțimea de 1,5 m, iar pe de altă parte replici ale vehiculelor spațiale NASA.

  • Inspectoratul de Jandarmi Județean “Nicolae Titulescu” Brașov împreună cu Gruparea de Jandarmi Mobila Burebista – vor fi prezenți în zona locului de joacă exterior,  în intervalul orar 10.00 – 16.00 și  îi așteaptă pe cei mici cu concursuri interactive, demonstrații ecveste, expoziție tehnică și echipamente. Din aventura zilei nu putea lipsi atracția tirolianei pentru copii . 
  • Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, 10:00-14.00, intrare Piața cu Copaci:  Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, 10:00-14:00, intrare Piața cu Copaci:  Micii polițiști în devenire intră din nou în acțiune, chiar de Ziua Copilului! Dacă ești curios să descoperi activitățile zilnice ale polițiștilor, să testezi tot felul de echipamente speciale și să afli mai multe despre tehnicile folosite de poliție în diferite situații, vino să faci echipă cu ei.  Iată ce ți-au pregătit: întâlnire cu câinele de la Serviciul Criminalistic, prezentare tehnici si tactici criminalistice.Va fi prezent și Serviciul Acțiuni Speciale cu dotare tehnică (arme, butuc, robotei, etc.), Laboratorul de Educație Rutiera,  aparatul Trukam, etiloteste de la Serviciul Rutier, reprezentanti ai Biroului pentru Protectia Animalelor, dar și alte surprize .  Indiferent care latură a poliției te încântă, te vei putea bucura de multe activități educative și distractive!
  • Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov, în zona de parcare Come Back / Tucano,  10.00 – 16.00.  Alături de prietenii noștri te așteptăm cu cele mai inedite și interactive activităţi. Cei mici vor putea participa la  prezentarea tehnicii de intervenție, exerciţii practice demonstrative și multe surprize (3 autospeciale pentru stingerea incendiilor cu apă și spumă, 2 ambulanțe SMURD, motocicletă, autospecială scafandri, câinele de serviciu, autospecială pirotehnic, autoscara, roboti pentru stingerea incendiilor, UTV), dar și cu un traseu cu obstacole pentru copii. 
  • Kids FUN, Locul de joacă exterior, 10.00 – 14.30  – mascote, jocuri, dansuri, recuzita tematică, Chimic Show, show bule de săpun gigantice.

La Coresi Shopping Resort am scris, alături de tine, cele mai frumoase povești ale bucuriei de a fi împreună!  

Hai în Universul Copilăriei, pe 1 iunie, la Coresi Shopping Resort! Participarea la toate activitățile este gratuită!   

Descoperă pe www.coresibrasov.ro programul detaliat al evenimentelor.  Noi venim cu surprizele, tu vii cu entuziasmul! 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.