Irineu Darău: „Nu ne e frică nici de interlopi, nici de amenințări. Disperarea lor e mare, noi mergem până la capăt”

Senatorul și președintele USR Brașov face un apel tranșant către brașoveni: „Brașovul are nevoie de voi. Îi oprim pe interlopi să stăpânească orașul! Nu putem accepta să trăim într-un oraș dominat de frică și de corupție. Știm foarte bine ce se întâmplă în aceste zile. Oameni politici ai trecutului și clica disperată din jurul lor amenință, intimidează, șantajează în stânga și în dreapta.” (Articol al USR Braşov, Cod mandatar financiar 21240009)

Ultima perioadă a campaniei a fost marcată de tensiuni și de confruntări. Presiunea crește și este clar că miza alegerilor este uriașă. Brașovenii vor avea de ales între două stiluri diametral opuse de a face politică și administrație.

Irineu Darău:

„Gașca de politicieni PNL și PSD este susținută pe față de corupți, de grupuri dubioase și interlope, de interese obscure imobiliare și de afaceri. Sprijinul direct dat pentru întoarcerea lui Scripcaru în Primăria Brașov are un singur scop: conectarea la resursele care le-au fost tăiate de Allen Coliban în 2020. Sunt disperați. Gândiți-vă că în 2024 au avut tupeul să pună pe liste condamnați penal definitiv. Este de neimaginat și de neacceptat. În urma reacțiilor negative ale brașovenilor, au apărut amenințările. Nouă nu ne e frică de nimic și mergem până la capăt. Suntem liberi și toți brașovenii vor fi liberi. Apărăm Brașovul, antreprenorii onești, presa liberă, societatea civilă. Nimeni nu poate lua Brașovul prizonier pentru a-l preda unor grupuri infracționale organizate.”

Brașovul a luptat întotdeauna pentru libertate, iar acum, mai mult ca oricând, trebuie să ne mobilizăm pentru a ne păstra libertatea câștigată prin democrație. Trebuie să ne susținem unii pe alții pentru a ne asigura că orașul nostru și județul nostru rămân locuri sigure și ale tuturor, nu ale unor găști.

Irineu Darău concluzionează:

„Dacă George Scripcaru revine la Primărie, riscul ca interlopii și corupții să preia din nou controlul asupra orașului nostru devine real și imediat. Nu putem permite ca Brașovul să fie condus din nou de frică și intimidare. Este esențial să ne protejăm orașul de influențele negative care amenință liniștea, siguranța și bunăstarea comunității noastre. Pe 9 iunie, la alegerile locale și europarlamentare, trebuie să ne unim și să luptăm împotriva acestei amenințări. Lupta noastră este împotriva HIDREI corupției, a RĂULUI și a interlopilor care vor să ne controleze orașul. Știu că suntem puternici și că vom câștiga, fiindcă avem brașovenii alături. Viitorul Brașovului depinde de fiecare dintre noi.”

CE PUTEM FACE?

Informați-vă: citiți articolele și informațiile disponibile pentru a înțelege mai bine situația.

Participați la vot: pe 9 iunie, mergeți la urne, fiți curajoși și hotărâți.

Răspândiți mesajul: împărtășiți acest mesaj cu familia, prietenii și vecinii voștri – toată lumea trebuie să afle ceea ce este în joc.

Cod mandatar financiar: 21240009

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.