Senator Marius – Alexandru Dunca, președintele Organizației județene Brașov a PSD – „Guvernul PSD construiește autostrada Brașov – Bacău, cu o lungime de 164 km”

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat câștigătorul pentru contractul necesar finalizării Studiului de Fezabilitate al Autostrăzii Brașov-Bacău. Această autostradă este unul dintre cele mai așteptate și necesare proiecte de infrastructură rutieră din țara noastră, având potențialul de a conecta două regiuni istorice, Transilvania și Moldova, și de a îmbunătăți mobilitatea și dezvoltarea economică în zonă.

Autostrada Brașov – Bacău va fi un veritabil motor al dezvoltării regionale și va deschide noi oportunități pentru afaceri și turism între cele două regiuni istorice, Transilvania și Moldova. Conectarea acestor regiuni va reduce timpul de călătorie între ele și va facilita circulația persoanelor și a mărfurilor, stimulând astfel creșterea economică și crearea de noi locuri de muncă, susţine senatorul Marius Dunca (PSD).

Infrastructura rutieră a României este  un domeniu în care țara noastră are nevoie de investiții masive și de dezvoltare accelerată. Autostrada Brașov-Bacău este doar unul dintre numeroasele proiecte esențiale care contribuie la dezvoltarea economică a regiunilor și la aducerea României la standarde europene în ceea ce privește rețeaua de drumuri și autostrăzi.

În timpul guvernării PSD, în mandatul lui Sorin Grindeanu la Ministerul Transporturilor, se fac pași concreți pentru îmbunătățirea și extinderea infrastructurii rutiere. Proiectele mari ale României au fost demarate în ultimii doi ani și jumătate, în toate regiunile. Viziunea guvernării noastre are în centru creșterea economică bazată pe investiții, iar investițiile în infrastructură reprezintă motorul de care România are nevoie pentru a reduce decalajele față de statele din vestul Europei”, a declarat senatorul Marius – Alexandru Dunca.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.