Brașovul găzduiește unul dintre cele mai dificile concursuri de alergare montană și schi de tură din România

foto: infotravelromania.ro

Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor, secțiunea Brașov dă startul, pe 26 ianuarie 2019, la a doua ediție a concursului de alergare montană și schi de tură, SKV Uphill.

Concurenții vor porni la ora 16.00, de la bariera forestieră din Racada și vor naviga prin nămeți și întuneric prin pădure, pe traseul dunga albastră peste Crucuri, prin Poiana Ruia, până la sosire la Cabana SKV Postăvarul. Traseul concursului va avea peste 10 kilometri și va cuprinde locuri familiare pentru brașoveni și iubitorii schiului de tură.

„ Ne așteptăm ca și în acest an concursul să adune în număr mare pasionați de sport, natură și munte care se vor întrece pentru a demonstra îndemânarea, rezistența și aptitudinile fizice. Prin intermediul unei întregi serii de acțiuni deschise publicului organizate de SKV Brașov, asociație își propune să unească și să dezvolte comunitatea iubitorilor de munte și astfel să contribuie la restabilirea tradiției în domeniu”a declarat Matei Buță, Director Executiv SKV BV.

SKV Uphill este organizat în acest an în parteneriat cu Serviciul Public Local Salvamont și cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și al Agenției Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă Brașov și Asistenta SOS. Sponsorii celei de-a doua ediții a SKV Uphill: Decathlon (sponsor principal), Coresi, Clubul Sportiv Roman, Selgros, și Cabana Julius Romer.

Între activitățile organizate de SKV BV se numără SKV Uphill de iarnă și de vară, Cupa SKV Pokal de schi alpin, dar și o serie de drumeții, ture tematice sau ture cu bicicleta. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.