GALERIE FOTO/ Scandal după meciul Coronei cu FC Argeş: „Am fost furaţi pe faţă!”

FC Corona Braşov a ratat astăzi şansa de a obţine promovarea matematică în prima ligă, făcând doar un meci egal cu FC Argeş. Oficialii echipei de la poalele Tâmpei pun semi-eşecul atât pe seama unor greşeli de apărare, dar mai ales pe arbitrajului.

Corona a început foarte bine meciu, iar Coman a deschis scorul în minutul şapte, pentru ca după câteva minute Horia Popa să şuteze în bară. În minutul 15, argeşenii au egalat în urma unui penalty transformat de Dulcea, dar în minutul 25, braşovenii preluat conducerea printr-un gol înscris de Coman. Argeşenii au reuşit să egaleze în minutul 41, când Dulcea a profitat de o greşală a defensivei braşovene. La pauză era 2-2, dar braşovenii erau optimişti. 
[scrollGallery id=54]
Corona a început a doua repriză în forţă, Coman ratând o mare ocazie în minutul 56, dar cei care au înscris au fost argeşenii, în minutul 60 Dulcea ducând scorul la 2-3 pentru FC Argeş. Corona a reuşit să galeze în minutul 78, când Damian a înscris cu capul. Braşovenii au continuat să atace, dar tabela a rămas neschimbată, scorul final fiind 3-3. Pentru a fi sigură de promovare, Corona Braşov trebuie să obţină toate cele trei puncte în ultimul lor meci, cel de la Târgu  Mureş.

 

Două penalty-uri neacordate 

Oficialii echipei braşovene au afirmat că arbitrii au fluierat împotriva braşovenilor care ar fi trebuit să primească două lovituri de pedeapsă. „Am fost furaţi pe faţă!”, a spus preşedintele Coronei, Liviu Lupu, care a anunţat că  „vom depune un memoriu la Comisia Centrală a Arbitrilor”. La rândul său, directorul tehnic al echipei, Aurel Ţicleanu,  a reclamat arbitrajul, afirmând că „nu putem juca la nesfârşit 11 contra 14”. Acum, spune el, „sper să reuşim să îi remontăm pe băieţi, care sunt cu psihicul la pământ. Mergem la Târgu Mureş pentru a obţine cele trei puncte”. 
De altfel, după fluierul de final, arbitrii au fost luaţi la întrebări de jucătorii braşoveni, dar şi de oficialii Coronei, astfel că, pentru a evita orice incident, au fost scoşi de pe teren cu ajutorul agenţilor de pază.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.