Împodobirea Brașovului, cu bune și cu rele

DSCF1733

În 6 decembrie, în Piața Sfatului, în cadrul unui spectacol ce începe la ora 17.30, se aprinde iluminatul de sărbătoare.

DSCF1770

 

În Piața Sfatului a fost adus bradul, a fost împodobit, pe stâlpi au fost montate ghirlande luminoase, au fost aduse căsuțele pentru comercianți.

DSCF1738

După mulți ani, a fost împodobită și Casa Sfatului.

DSCF1759

Pe toată lungimea străzii Republicii a fost întinsă o plasă luminoasă, iar în capăt, la Modarom, au fost aduși „tradiționalii” îngerași cu trompetă.

DSCF1762

Anul acesta au fost amenajate și Strada Michael Weiss și Piața Enescu.  Pe Michael Weiss au fost aduse căsuțe unde, au anunțat autoritățile locale, vor fi vândute obiecte de sezon.

DSCF1751

În Piața Enescu a fost adus un brad de aproximativ șapte metri, pentru că, au declarat reprezentanții Regiei Locale a Pădurilor Kronstadt, dacă era mai mare nu s-ar fi încadrat în peisaj.

DSCF1747

Totuși, aici a apărut ceva care nu se încadreaza în peisaj. Un urs mov, care este mult prea mare, pentru a fi amplasat într-un astfel de loc, lângă un brad special ales pentru piațetă.

Este adevărat, un alt urs, la fel de mare, a fost pus și lângă bradul din Piața Sfatului, dar acesta nu contrastează cu peisajul și, din fericire, nu este mov, ci roșu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.