Clădirile emblematice ale Braşovului, iluminate în albastru

bvm-albastre-16s

Vineri, 7 februarie, începînd cu ora 18.00, Primăria municipiului Braşov, Cetatea şi Casa Sfatului vor deveni albastre, în încercarea de a-i conştientiza pe oameni cu privire la autism.

În acest an, iluminarea în albastru a celor trei clădiri emblemetice ale oraşului se suprapune cu Winter Corporate Games- festivalul sporturilor de iarnă pentru firme şi corporaţii. Acesta este un eveniment care are loc anual în peste 20 de ţărin de pe cele cinci continente.

Organizată cu sprijinul Primăriei Braşov, cea mai mai mare competiţie de iarnă pentru amatori din România debutează vineri 7 februarie în Poiana Braşov. În staţiune vor veni peste 550 de participanţi se vor întrece pentru medalii la nouă discipline sportive: schi super-G, schi slalom paralel, snowboard super-G, snowboard slalom paralel, volei pe zăpadă, tir în poligonul de biatlon, tenis de masă, bowling şi biliard. O parte din veniturile strânse din taxele de înscriere vor fi redirecţionate spre copiii cu autism, sindrom Down, Asperger şi alte tulburări asociate, îngrijiţi la Asociaţia Copiii de Cristal din Braşov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.