Spectacol caritabil la Operă. „Giselle” pentru „Copiii de cristal”

Giselle 1

Artiştii Operei Braşov vor oferi sâmbătă braşovenilor un spectacol de zile mari, cu baletul Giselle. La final de stagiune, evenimentul de sâmbătă are şi un caracter caritabil, toate încasările obţinute urmând să fie donate Asociaţiei „Copiii de Cristal”, care grupează părinţii copiilor cu autism. Un bilet la spectacolul de sâmbătă costă 20 de lei pentru toate categoriile.

Pe scena Operei vor urca sâmbătă seara artişti din România, Republica Moldova şi Japonia. Protagoniştii spectacolului sunt  Cristina şi Alexei Terentiev – prim solişti balerini ai Operei Naţionale din Chisinău, trecuţi prin celebra şcoală rusă de balet, şi Mayura Misawa din Japonia, care şi-a început cariera la Braşov. La pupitrul orchestrei se va afla dirijorul Cristian Sandu, de la Cluj. 

Gestul artiştilor de la Opera Braşov, care vor prezenta sâmbătă spectacolul cu baletul Giselle, pe muzica lui Adolph Adam,  este o dovadă de solidaritate cu dintre colegii lor, un balerin al cărui copil suferă de autism. Reprezentanţii Asociaţiei „Copiii de Cristal” sunt încântaţi de gestul  Operei Braşov şi spun că puţine sunt instituţiile prestigioase de cultură din Braşov care s-au arătat deschise spre un astfel de sprijin. „Nu putem decât să adresăm mulţumirile noastre celor care au avut această iniţiativă nobilă. Vă garantăm că ajutorul dumneavoastră generos va ajunge la cei care au mare nevoie de el, adică la copiii noştri şi la tratamentele de care au atât de mare nevoie“, este mesajul pe care Gabriela Plopeanu, preşedintele Asociaţiei „Copiii de Cristal l-a transmis artiştilor de la Operă. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.