Cum vor aplica liberalii brașoveni critriile de integritate la parlamentare? La locale, au trecut prin „ochiurile sitei” doi primari cu probleme

În PNL Brașov au apărut deja patru pretendenți care vor să candideze în toamnă pentru un fotoliu de parlamentar, respectiv Nicolae Vlad Popa (pentru Senat), Marius Neculoiu (pentru Senat), Maria Grecea (pentru Camera Deputaților) și Gheorghe Ialomițianu (pentru Camera Deputaților).
Vor urma și alții, iar liberalii brașoveni promit că vor fi aleși pe sprânceană. Trebuie să aibă programe, proiecte și să treacă prin filtrul criteriilor de integritate, care au fost aplicate și la locale.
La alegerile locale, potrivit statutului partidului, nu puteau candida liberalii care aveau probleme cu legea (erau cercetați sau condamnați). Așa se face că George Scripcaru nu a putut candida pentru funcția de primar pe listele PNL.
În schimb, primarul din Predeal, Liviu Cocoș, condamnat condamnat la închisoare cu suspendare a putut candida și a obținut chiar un nou mandat. Vezi AICI de ce a fost condamnat Cocoș.
Și primarul municipiului Codlea, Cătălin Muntean, a fost condamnat. (Detalii AICI). A putut candida, iar acum este din nou primar.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.