Bursa locurilor de muncă pentru bugetari. Se caută directori pentru câteva „instituții grele” din Brașov

Conducerile Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Brașov și Direcției de Sănătate publică Brașov se vor schimba în perioada următoare, asta dacă Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) va găsi candidații potriviți pentru ocuparea posturilor scoase la concurs.

Astfel, ANFP derulează în această perioadă concursul  de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacantă de director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Brașov. Pentru ocuparea acestei funcții s-au preluat dosarele, astfel că la proba scrisă, care se va desfășura în data de 21 august la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, vor participa Violeta Arcanu, Anamaria-Mihaela Covaci. În schimb a fost respins dosarul depus prea târziu de Olga Pop. Pentru a ocupa acest post, candidaţii trebuie să  aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice și  o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 3 ani.

Mai multe condiții pentru funcția de director adjunct al DSP Brașov

Conform datelor disponibile pe site-ul ANFP, vacant este și postul de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Braşov, iar pentru ocuparea lui, proba scrisă este programată în data de 12 septembrie, în prezent fiind în derulare procedura de preluare a dosarelor de candidatură. Pentru a ocupa acest post candidații trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 3 ani.

Tot la DSP Brașov, vacant este și postul de director executiv adjunct, procedura de selecție fiind în stadiul de depunere a dosarelor de candidatură, urmând ca proba scrisă să se desfășoare în data de 18 septembrie, la sediul ANFP din București.

Potrivit anunțului postat pe site-ul ANFP, candidaţii trebuie aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea medicină;  studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice precum și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 3 ani. În plus față de criteriile pentru ocuparea funcției de director executiv, candidaților pentru funcția director executiv adjunct  și se cere să deţină gradul de medic specialist sau medic primar într-una din specialităţile: sănătate publică, epidemiologie, igienă şi medicina muncii.  

Postul de șef serviciu economic la APIA Brașov, neinteresant

Și la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Brașov sunt mai multe funcții vacante. Astfel, potrivit datelor disponibile pe site-ul ANFP, în data de 30 august, la sediul central al acestei instituții ar fi trebuit să se desfășoare proba scrisă pentru ocuparea funcției de şef serviciu – Serviciul economic, recuperare debite şi resurse umane, dar nu a fost depus nici un dosar de candidatură.  

Vacant este și  postul de şef serviciu la Serviciul Autorizare Plăţi din APIA Brașov. Pentru ocupare acestei funcții au fost admise trei dosare, depuse de Mihaela Cîrstian, Viorel-Ioan Clinciu și Alina-Elena Roșu, aceștia urmând a susține  proba în 30 august, la sediul ANFP din București.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.