Handbal. Memorialul „D. P. Colibași” la Brașov, prima întâlnire a noii echipe Corona cu fanii

Mâine începe la Brașov Memorialul „D. P Colibași” la handbal, prima competiție în care noua echipă a Coronei apare în fața propriului public. 

Turneul amical va reuni la start patru echipe: Corona Braşov, CSM Bistriţa, HCM Slobozia şi Minaur Baia Mare. 

Programul turneului de la Braşov este următorul: 

Luni, 21 august
Ora 10.00 CSM Bistrita – Minaur Baia Mare
Ora 17.30 CORONA BRASOV – CSM Bistrita
Ora 19.30 HCM Slobozia – Minaur Baia Mare

Marti, 22 august
Ora 10.00 CORONA BRASOV – Minaur Baia Mare
Ora 12.00 HCM Slobozia – CSM Bistrita
Ora 18.00 CORONA BRASOV – HCM Slobozia

Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir a declarat că abia aşteaptă prima întâlnire a echipei cu fanii.

„Suntem la jumătatea pregătirii cu echipa de handbal şi urmează turneul de la Braşov care va însemna şi prima întâlnire a publicului cu noua echipă a Coronei. Normal, aşteptăm cu nerăbdare acest lucru şi sunt convins că şi fanii aşteaptă asta la rândul lor. Sunt trei meciuri importante, în care echipa trebuie să arate că s-a lucrat foarte bine, că s-au creat deja relaţiile de joc şi că formează un grup unit care ne va face să fim mândri că ele joacă sub tricoul Coronei. Sezonul cate urmează va fi unul foarte dificil, sunt multe echipe care s-au întărit şi cu care sigur ne vom bate pentru îndeplinirea obiectivului, dar eu sunt optimist şi am încredere că va fi bine. Firesc, noi ne dorim să fim pe podium şi am format echipa aceasta tocmai pentru a ne lupta cu şanse reale la acest lucru. Echipa arată foarte bine, are potenţial şi am convingerea că vor avea prestaţii foarte bune în acest campionat”, a spus Liviu Dragomir. 

Nou venită la Corona, interul Bianca Tiron a spus că are puţine emoţii înaintea primei întâlniri cu fanii şi că îşi doreşte foarte tare să îi mulţumească pe aceştia. „Am puţine emoţii pentru că este un nou început, un nou colectiv dar sper să ne omogenizăm cât mai repede şi să arătăm tuturor că suntem o echipă puternică şi că putem fi acolo sus clasament. Legat de Braşov am şi amintiri plăcute şi mai puţin plăcute, însă ce contează este că îmi place Braşovul, şi mi-a rămas mereu în minte această sală şi atmosfera de aici. Tocmai de asta îmi doresc foarte să trăiesc aici momente foarte frumose şi să avem multe motive de bucurie împreună cu fanii. Oricum, un lucru e clar, am venit la o echipă care tot timpul a fost acolo sus şi ne dorim ca la fel să rămână”. 

Una dintre cele mai talentate tinere jucătoare crescute la Corona, Sorina Tîrcă, cea care a câştigat titlul de golgheter la Campionatul European de tineret, a spus că deşi a avut o varăă extrem de plină, cu multe pregătiri centralizate şi jocuri amicale, plus participarea la Europene, este pregătită de noul sezon cu Corona. „Am avut o săptămână de vacanţă, m-am odihnit şi sunt pregătită de noul campionat. La Europene nu m-am gândit să câştig titlul de golgheter ci doar să îmi fac treaba cât mai bine. Mi-am dorit foarte tare o medalie, dar din păcate ne-am trezit prea târziu. Ce a fost, a fost, acum mă concentrez doar la ce urmează şi la noua echipă a Coronei din care fac şi eu parte. Am apucat să cunosc toate fetele, pe unele le ştiam mai demult, pe altele le-am cunoscut acum. Cred că avem o  echipă foarte valoroasă şi sunt sigură că vom ajunge sus în clasament. Aştept cu nerăbdare să jucăm din nou la Braşov, şi sperăm să arătăm adevărata noastră valoare prin rezultatele pe care le vom obţine”. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.