Viktoriia Tymoshenkova şi Andreea Pătuleanu au semnat prelungirea contractelor cu Corona Braşov

Portarul Victoriia Tymonshenkova şi coordonatorul de joc Andreea Pătuleanu au semnat prelungirea contractelor cu echipa de handbal Corona Braşov, care s-a calificat la finalul sezonului 2019-2020 în cupele europene. 

Portarul Victoriia Tymoshenkova a venit la Corona la începutul acestui an şi a declarat că şi-a dorit foarte tare să ajute echipa în continuare.

Victoriia Tymoshenkova: „M-am simţit bine la Corona şi mă bucur că vom continua împreună. Îmi doresc foarte tare să ajut echipa şi sezonul următor şi să facem o figură frumoasă în cupele europene. Braşovul este mare iubitor de handbal şi trebuie să facem totul pentru a face performanţă aici”.

Andreea Pătuleanu are 26 de ani şi a fost transferată la Corona în vara anului trecut. Jucătoarea a spus că a semnat cu încredere prelungirea cu Corona.

Andreea Pătuleanu: „A fost un sezon greu dar ne-am bucurat că s-a încheiat cu o calificare în cupele europene şi ne-am îndeplinit obiectivul pe care ni l-am propus. Sper ca sezonul următor să fie mult mai bun decât cel care tocmai s-a încheiat şi să avem rezultatele pe care ni le dorim cu toţii”, a spus Andreea. 

Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir a declarat că este important ca echipa să păstreze parte din nucleul din sezonul trecut: „Am discutat şi cu staff-ul tehnic şi am ales să mergem pe continuitate în ceea ce priveşte jucătoarele care considerăm că mai au de arătat lucruri bune în teren pentru Corona. Campania de transferuri de la Corona nu s-a încheiat, astfel că în perioada următoare vor mai fi anunţate şi alte nume care vor face parte din lotul Coronei în sezonul viitor”.

Până în prezent, Corona le-a transferat pe coordonatorul de joc Cristina Laslo şi extrema stângă Ivona Pavicevic, ambele de la Buducnost, şi a semnat prelungirea contractelor cu Eliza Buceschi, Marilena Neagu, Georgiana Ciuciulete, Andreea Chiricuţă, Viktoriia Tymoshenkova şi Andreea Pătuleanu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.