Doi patinatori de viteză de la Corona Brașov au stabilit noi recorduri în proba de 500 de metri

Doi patinatori de viteză de la Corona au bătut recordul naţional în proba de 500 metri din cadrul Campionatului Naţional de patinaj viteză care se desfăşoară în aceste zile la Cluj.

Junioara 1, Mihaela Hogaş a obţinut timpul de 45.68, fiind singura patinatoare din ţară care a coborât sub 46 de secunde. De asemenea, un alt sportiv al Coronei, Cristian Popa a obţinut timpul de 43.24 la seniori. 

Antrenorul Coronei, Bogdan Stănescu a declarat că este fericit datorită recordurilor celor doi sportivi, dar mai ales de faptul că Mihaela Hogaş a mai făcut un mic pas spre îndeplinirea obiectivului, şi anume calificarea la Olimpiadă.

„Mă bucur foarte tare pentru ei şi pentru club. Avem două recorduri naţionale şi toţi sportivii noştri au obţinut cel mai bun timp al lor, fapt care demonstrează că lucrăm foarte bine şi că avem mari şanse să reuşim ceea ce ne propunem. În ceea ce o priveşte pe Mihaela, mă bucur că merge din ce în ce mai bine, pentru că asta o apropie şi mai tare de calificarea la Olimpiadă”. 

 

Sursa: www.asccorona.ro

1 Trackback / Pingback

  1. PATINAJ VITEZĂ. Corona Brașov a dominat Campionatele Naționale și Cupa României, cu număr record de medalii – Brasov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.