„Infiltrați” printre protestatarii pentru Aeroportul Brașov?

Printre pancartele de la protestul de duminică seara, când brașovenii au ieșit cu trollerele în stradă pentru a-și manifesta nemulțumirea față de faptul că se tot vorbește de Aeroportul de la Brașov, dar, până acum, s-a făcut doar pista, putea fi citită și una pe care scria:  „Guvernul îngroapă aeroportul! Doar 20% din banii necesari alocați Brașovului”. Când au văzut acest mesaj, organizatorii au spus că printre manifestanți a fost „infiltrat” un om al administrației județene, care, recent, a declarat că la rectificarea bugetului de stat, județul Brașov nu a primit în întregime sumele solicitate. 

Pancarda a apărut în multime deși organizatorii protestului au spus de la bun început ca acțiunea lor nu este una indreptată doar impotriva unei instituții sau a vreunui partid anume.

În ceea ce privește cheltuielile pentru proiectul aeroportului,Consiliul Județean Brașov are la dispoziție, dintr-un împrumut de la CEC Bank, suma de 22.640.000 lei, dar până acum nu s-a cheltuit nici un leu (Vezi mai multe detalii AICI), iar banii respectivi nu pot fi utilizați în alt scop.

Tot în timpul protestului, manifestanții au văzut în mulțime un participant despre care spuneau că este „din alt film”, care semăna „de la distanță” cu  Andrei Kadas, consilierul județean PNL ale cărui firme au obținut contracte de lucrări la Aeroport, respectiv împrejmuirea obiectivului și realizarea, în calitate de subcontractor, a unor lucrări la pista de aterizare-decolare. (Vezi AICI o scurtă istorie a gardului). 

Aceastà informație a prezenței lui Andrei Kadas în zona protestului, nu a putut fi confirmată totuși.

1 Comentariu

  1. Cel care tine pancarda este membru in organizatia TNL Sacele. Probabil este trimis de Kadas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.