Concluzia experților de la Poliția Săcele: mașina Oneliei Pescaru a fost incendiată de „rozătoarele mici de Bunloc”

Poliția Săcele a „rezolvat” cazul mașinii incendiate a Oneliei Pescaru. Expertul desemnat de Poliție să analizeze modul în care a fost incendiată mașina a prezentat un raport care ar fi chiar comic, dacă nu am avea de a face cu o situație tragică. 

Expertul Florian Gheorghe, desemnat de Poliția Săcele să “analizeze” mașina incendiată vorbește azi în raportul de expertiză despre vinovați: rozătoarele mici din Bunloc, “știut fiind apetitul din această perioadă a anului a acestor animale mici pentru izolațiile din plastic” . Adică da, rozătoarele au intrat în camera filtre-relee și au produs acolo scurt circuitul. Și nu, nu au găsit experții niciun șoarec carbonizat cu urme de cablu printre dinți, a scris Onelia Pescaru pe contul său de FB. 

Directorul trustului Mix amintește de primele concluzii din noapte incidentului, care acum sunt „transformate” în pure coincidențe de către raportul de expertiză al Poliției Săcele:

Când a operat criminalul rozător? Exact când tot contextul ducea la concluzia de mână criminală. Așa a spus și ISU în noaptea crimei. Așa su zis și criminaliștii. Dar cine e ISU în fața experților? 😊 ce știu ei pompierii ce e aia incendiu? Ce dacă nici un VW vândut în România( zeci de mii!!) după Revoluție, nu a luat foc din senin, noaptea, la 5 ore de la oprirea motorului? Ce dacă sute de mii de mașini sunt parcate lângă câmp, pădure, hambare, șuri, etc și nu le-au atacat veci pururi șoarecii? Ce spun pompierii sau criminaliștii veniți în crucea nopții și a crimei nu mai contează. Sunt coincidențe. 

Mașina Oneliei Pescaru a ars în noapte de 10-11 octombrie, în fața casei sale din Bunloc – Săcele. Directorul trustului Mix a vorbit chiar de a doua zi despre amenințările pe care le-a primit în ultima perioadă din partea șefului altui trust media local. Încă de a doua zi, Onelia Pescaru a depus plângere penală pentru distrugere.  

Mașina incendiată e încă în fața casei. Ca un cadavru neîngropat care intră în putrefacție. De fapt, despre asta e…

Posted by Onelia Pescaru on 22 Octombrie 2017

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.