„Mersul pe jos te menține sănătos”. Fă o tură prin centrul Brașovului, de Ziua mondială a mersului pe jos

Ziua mondială a mersului pe jos va fi marcată la Brașov, în data de 03 octombrie2017 la inițiativa Direcției de Servicii Sociale, prin parcurgerea unui traseu din centrul prașului.

Traseul stabilit de Direcția de Servicii Sociale de parcurs pentru promovarea mersului pe jos este Parcul Central N. Titulescu – Aleea de sub Tâmpa, Poarta Ecaterina Schei – Aleea După Ziduri – Livada Poștei – Parcul Central N. Titulescu. Pe parcursul acestui traseu, reprezentanții DSS vor distribui materiale informative cu privire la beneficiile mersului pe jos.

La acest eveniment vor participa beneficiari ai Direcției de Servicii Sociale, ONG-urile din Municipiul Brașov, reprezentanți de la Spitalul Clinicco Brașov, Asociația “Agenția pentru Managementul Energiei și Protecția Mediului Brașov și Crucea Roșie – Filiala Brașov.

Cei care doresc să se alăture evenimentului sunt așteptați marți  03.10.2017 începând cu ora 10.00, în Parcul Central N. Titulescu, la foișorul de lemn. Plecarea pe traseul menționat se va face începând cu ora 11.00.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.