Adela Diaconu, lidera OFSD, pusă pe liber de președintele organizației municipale a PSD Brașov: „În funcții de conducere se doresc oameni cu potență financiară și cât mai servili partidului”

Președintele OFSD Brașov, Adela Diaconu, a fost demisă sâmbătă, de liderul organizației municipale, Lucian Pătrașcu. Diaconu susține că nu știe care sunt motivele deciziei, mai ales că nu cu mult timp în urmă a fost felicitată pentru activitatea sa, și că s-ar fi așteptat ca hotărârea să fie luată de superiorii săi ierarhici, pe linie politică, Marius Dunca (președintele filialei județene PSD Brașov) și Roxana Mînzatu (președintele OFSD județ Brașov). 

„Sâmbătă, am fost anuntata sec de președintele interimar al Organizației municipale PSD, Lucian Pătrașcu, că interimatul meu ca președinte a Organizației Municipale Brașov a Femeilor Social Democrate s-a terminat. Știu că nicio funcție nu este pe viață, însă mă așteptam ca această decizie să îmi fie comunicată de cei doi colegi de partid cu care am lucrat timp de un an, așa cum ar fi fost fair-play. Mai exact de Marius Dunca și Roxana Mînzatu – superiorii ierarhici pe linie politică. Decizia care mi-a fost comunicată este cu atât mai surprinzatoare cu cât în urma cu nicio lună tot acest grup de colegi de partid mă felicitau pentru activitatea desfășurată în calitatea de președinte OFSD Municipiul Brașov. Însă, conform modului de acțiune din ultimul timp al acestui partid, în funcții de conducere se doresc oameni cu potență financiară și caâ mai servili formațiunii. Pe parcursul acestui interimat, toate acțiunile mele au vizat comunitatea și categorii de oameni mai puțin favorizați de soarta (copiii institutionalizați, copiii provenind din familii sărace etc). Am făcut totul din suflet și empatic, nu din perspectivă posturii de președinte OFSD Municipiul Brașov. Ca și înainte de a deține cu caracter interimar această funcție, voi continua să mă implic în acțiuni sociale, să fac voluntariat în sprijinul copiilor defavorizați sau cu afecțiuni grave, să promovez oamenii talentați și care aduc plus de valoare comunității brașovene și României. Cât despre ceea ce înțeleg unele persoane din PSD din sintagma „a face politică”, nu resimt decât dezamăgire. Eu cred că a te implica în politică înseamnă a lucra în folosul cetățenilor, a-i ajuta pe cei care au nevoie, a încerca să schimbi în bine mentalități și instituții, a crea punți de comunicare cu societatea. Din păcate, ceea ce se întâmplă în PSD Brașov este departe de aceste deziderate. De aceea, am decis să nu mai continui și îmi voi prezenta demisia din acest partid, a transmis Adela Diaconu printr-un comunicat de presă.

Aceasta este a doua veste proastă pentru Adela Diaconu în ultima săptămână după ce week-end-ul trecut, mașina sa a fost vandalizată, pe caroserie fiind pictat cu rosul mesajul „C+R”

1 Trackback / Pingback

  1. Gabriela Urse, noul președinte al femeilor din PSD Brașov – Brașov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.