HANDBAL. Corona, victorie la Bistrița, în primul meci cu noua conducere tehnică

Corona Brașov a învins duminică, în deplasare CSM Bistrița, cu scorul de 28-17 într-un meci constând pentru etapa a XIII- a a Ligii Naționale, la primul meci pe banca tehnică a antrenorului Vasile Curițeanu, care l-a înlocuit pe Costică Buceschi, demis după cea de a șasea înfrângere a echipei din acest campionat.

 Pentru Corona au marcat în meciul cu CSM Bistrița Chiper 9 goluri, Popa 6, Tiron 3, Hotea 2, Tătar 2, Chiricuţă 2, Ciuciulete 1, Buceschi 1, Neagu 1, Tîrcă 1.

La finalul meciului, antrenorul principal Vasile Curițeanu a spus că se bucură enorm pentru fete şi că a putut lua parte la ceea ce s-a întâmplat în teren, la Bistriţa, „Vreau să mulţumesc fetelor pentru ce am trăit la acest meci. Au demonstrat că au caracter şi că erau doar blocate psihic. Fetele acestea nu mai credeau în ele deloc, şi tot ce am putut face eu şi Dragoş Dobrescu a fost să simtă că suntem lângă ele. Am stat foarte mult în compania lor, am stat de vorbă cu fiecare în parte şi am văzut că fiecare jucătoare suferea pentru că jocul nu ieşea. Nu mai contează ce a fost, care au fost motivele, vreau doar să spun că aceste fete au demonstrat că această echipă nu este cum credeau unii şi alţii că este, că toate fetele au suflet şi caracter şi că problema nu era la echipă decât în ceea ce priveşte un blocaj. Am mare  încredere în ele că vor arăta altceva de acum înainte. Încredere mare de tot…”, a spus Vasile Curiţeanu.

Şi Dragoş Dobrescu a subliniat că a fost un meci fetelor, nu al antrenorilor. „Ce era de văzut au arătat fetele în teren. Noi chiar nu puteam schimba jocul în două antrenamente. Tot ce am putut face a fost să le ascultăm, să vorbim cu ele şi să simtă că ne pasă de suferinţa lor. După tot ce s-a întâmplat, acest meci nu putea fi câştigat decât cu sufletul şi prin forţa grupului. Iar fetele exact asta au arătat. Cred că astăzi s-a născut o echipă de care Braşovul va fi mândru. Este victoria lor şi numai a lor, asta trebuie să înţeleagă şi pentru asta trebuie să se bucure. Noi doar suntem fericiţi să le vedem aşa…”, a spus Dragoș Dobrescu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.