Braşovul va avea o nouă sală de sport pentru competiţiile oficiale de gimnastică. Patru proiecte pentru săli de sport pe lista de investiţii a Primăriei

Primăria Braşov a achiziţionat serviciile de întocmire a documentaţiilor tehnice pentru cosntruirea a două săli de sport noi la şcoli şi pentru reabilitarea altor două. 
Noile săli de sport vor fi construite la Şcoala gimnazială nr. 2 şi Şcoala gimnazială nr. 4, prima dintre ele destinată antrenamentelor şi competiţiilor de gimnastică, iar cea de a doua, pentru orele de educaţie fizică şi sport, inclusiv pentru de echipă cu mingea. Sălile de sport care vor fi reabilitate se află la Colegiul Tehnic „Mircea Cristea“ şi Colegiul Economic „Andrei Bârseanu“. 

Sala de la şcoala gimnazială nr. 2, pentru antrenamentele micilor gimnaşti şi pentru competiţiile de gimnastică este prioritară, între cele patru proiecte, după cum a lăsat să se înţeleagă viceprimarul Braşovului Costel Mihai.  Studiul de Fezabilitate şi proiectul tehnic costă 93.00 de lei + TVA, iar viceprimarul vrea să lanseze licitaţia la jumătatea acestui an. „Anul acesta îmi doresc cu prioritate să lansăm achiziţia publică pentru cele două construcţii noi, de la Şcoala nr. 2 şi Şcoala nr. 4“, a declarat Costel Mihai. 
Noua sală de sport  va avea vestiare pentru fete şi băieţi, duşuri, spaţii pentru antrenori şi un cabinet medical. Sala va avea şi tribune, astfel încât să poată fi omologată pentru a găzdui competiţii naţionale şi internaţionale.

Sala de la Şcoala gimnazială nr. 4, tot una nouă, va fi asemănătoare celor care s-au ridicat în ultimii ani şa şcolile nr. 30, 31 sau 25, destinate mai mult sporturilor individuale. Studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic costă 31.500 + TVA. 

La Colegiul Tehnic „Mircea Cristea“ şi la Colegiul Economic Andrei Bârseanu, investiţiile în sălile de sport înseamnă o reabilitare a clădirilor existente. Documentaţiile pentru intervenţii costă 53.500 de lei + TVA, respectiv 20.730 + TVA. La Colegiul Economic, dacă va fi posibil, Municipalitatea are în vedere şi o extindere a sălii de sport, după efectuarea unei extertize în acest sens. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.