Omul cu Șobolani și Partizan, în concert la Brașov

În data de 16 februarie 2018 vor urcă pe scena clubului Kruhnen Musik Halle din Brașov grupurile bucureștene Omul cu șobolani și Partizan

Omul Cu Sobolani și Partizan sunt pentru prima dată împreună la Brașov. 

OCS a împlinit deja 20 de ani de activitare pe scena românească. Înființată în 1997, trupa avea să devina emblema unei generații nonconformiste și să schițeze primele direcții ale scenei alternative românești alături de alți câțiva pioneri ai curentului muzical alternativ, care se detașa vehement de mainstream-ul autohton, dar și de conceptul de muzică rock de la acea vreme.

Trupa Partizan este o alta față a legendarei trupe Timpuri Noi, care, la începutul anilor ’90, a îmbogăţit peisajul muzical cu nenumărate istorisiri şi personaje ce dăinuie peste timp. Cu Artan la voce, Partizan şi-a spus cuvântul pe scena punk-rock începând din 2001, cu piese ironice şi pline de haz, precum “Păpuşea masculină” sau “Fata mea”. 

Partizan a înregistrat până în prezent două albume, un disc single şi trei videoclipuri. Piese precum “Fata mea”, “Păpuşea masculină” sau “Banii” sunt doar o parte din ceea ce am ascultat la Partizan. Piesă muzicală de excepţie, “Manualul”, lansat în toamna anului 2013, a fost foarte bine primit de public, de posturile de radio, şi de critica avizată din industria muzicală autohtonă, impresionănd prin orchestraţii, creativitate a sound- ului, tonuri şi interpretare artistică.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.