Săli de curs cu parchet din lemn masiv și grupuri sanitare placate cu piatră naturală, în corpul T al Universității „Transilvania“

Cele 7 săli de curs ale corpului T de la Universitatea „Transilvania“ vor fi placate cu parchet din stejar masiv calitatea I, lamelar, iar holurile din mosaic vor fi complet recondiționate. Corpul T va fi iluminat pe interior cu lămpi tip led, cu lumină caldă, iar instalațiile termice și electrice vor fi modernizate.

Lucrările fac parte dintr-o investiție pe care universitatea o face în acest an și pentru care a lansat licitația, pe data de 28 ianuarie. Potrivit anunţului postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), valoarea investiţiei se ridică la 284.909 lei, fără TVA (339.041 lei cu TVA).

Pe lângă sălile de clasă, vor fi modernizate și grupurile sanitare, unde conducerea Universității a cerut montarea unor pardoseli placate cu piatră natural Karina Grey light, fără fisuri, după cum reiese din anunțul de licitație. De asemenea, glafurile de la ferestrele din hol și cele de la grupurile sanitare vor fi tot din piară.

Lucrările se vor face în maxim 5 luni de la atribuirea contractului și începerea șantierului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.