Întreținerea pârtiilor din Poiana Brașov va costa peste 7 milioane de lei în următorii 4 ani

Foto: Salvamont Poiana Brașov

Întreținerea pârtiilor din Poiana Brașov în sezon și în extrasezon va costa cel puțin 7 milioane de lei în următorii patru ani. Primăria Brașov, proprietar al domeniului schiabil,  a scos la licitație acordul cadru pentru întreținerea pârtiilor și intenționează ca până la 1 august să semneze noul contract.

Valoarea estimată a contractului-cadru este cuprinsă între 7.119.805 lei și 9.767.385 lei fără TVA pe o perioadă de 4 ani. Pe perioada contractului se vor atribui anual sau de câte ori este nevoie, contracte subsecvente, a căror valoare va fi de minim 1.785.092 lei și maxim 2.448.483 lei fără TVA, de arată în anunțul de licitație.

Scopul acestui contract este întreținerea pârtiilor de schi din Poiana Brașov și monitorizarea lacului de acumulare și înzăpezire în perioada 1 august 2018 – 31 iulie 2022. Întreținerea pârtiilor se va face atât în extrasezon, în perioada 1 mai – 30 noiembrie, când operatorul trebuie să se ocupe de reviziile domeniului schiabil, cosit, însămânțat, fertilizarea solului, montat plasa de protecție, revizii lăncii și tunuri de zăpadă și revizii stații de pompe, cât și în sezoanele de iarnă în perioada 1 decembrie – 30 aprilie, când trebuie să se ocupe de funcționalitatea domeniului schiabil.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare la procedura de atribuire a acordului cadru pentru întreținerea domeniului schiabil din Poiana Brașov este 23 martie 2016, ora 16.00.

În prezent, domeniul schiabil din Poiana Brașov este întreținut de SC Comprest SA, una dintre firmele care în municipiul Brașov se ocupă și de salubrizare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.