Zece instituții de stat din Brașov, pe lista de verificări a prefectului Marian Rasaliu: „La unele lucrurile nu sunt cum ar trebui“

Începând din 21 februarie, prefectul Marian Rasaliu începe o serie de vizite și verificări la instituțiile deconcentrate pe care le coordonează. În coordonarea Instituției prefectului sunt 10 direcții, iar Rasaliu a declarat că vrea să vadă cum se lucrează la fiecare și cum arată raportul de activitate pe anul trecut. De precizat este că, aceste vizite și verificări sunt făcute în ciuda faptului că, de-a lungul anului, fiecare dintre cele zece instituții deconcentrate și-a prezentat raportul de activitate, în cadrul ședințelor lunare de Colegiu Prefectural, conform unui calendar stabilit de Instituția Prefectului.

Deși nu a dat exemple clare, prefectul spune că există informații conform cărora la unele instituții deconcentrate situația nu ar fi „așa cum ar trebui“, astfel că a luat decizia de a verifica personal activitatea deconcentratelor, înainte de a trage concluzii.

În ultima perioadă, în spațiul public au apărut mai multe materiale de presă care aratau că unele deconcentrate funcționează doar cu numele și că în timpul programului, mulți dintre angajați nu au fost găsiți la lucru. (vezi AICI si AICI). Prefectul susține însă că decizia sa de a face aceste vizite la instituțiile deconcentrate nu are legătură cu respectivele reportaje.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.