FOTO. Mașini „prinse“ în parcare. Organizatorii Raliului Brașovului au închis parcările din Centru, deși restricțiile de circulație încep după ora 18.00

Organizatorii Raliului Brașovului au început pregătirile competiție, iar una dintre măsurile luate la început de week-end a fost închiderea parcărilor de pe bulevardul Eroilor. 

 

În aceste condiții în cursul nopții de vineri spre sâmbătă au fost puse garduri și bande care sa interzică accesul în parcările din centru. Asta nu înseamnă că parcările au ramas goale, dimpotrivă! Unele mașini care erau deja acolo au rămas „prinse“ în parcare. Banda a fost trecută peste mașinile deja existente sau gardurile au fost puse în fața autovehiculelor.
În alte cazuri, șoferii sunt cei care, deși au văzut banda care închide parcarea, au ales să treacă pe sub ea pentru a-și lăsa mașina. 

Potrivit unui anunț lansat în această săptămână de organizatorii Raliului Brașovului, bulevardul Eroilor, pe sectorul cuprins între sens giratoriu de la Aro Palace – Teatrul Șică Alexandrescu, precum și breteaua de legătură dintre Modarom și Magazinul Star și breteaua de legătură dintre ING Bank (clădirea „CINA”) – SIF Transilvania – Oficiul Poștal nr.1 – Primăria Brașov – B-dul Eroilor, circulația va fi restricționată în intervalul orar 18.0023.00. 

Așadar, parcările au fost închise dis-de-dimineață, chiar dacă restricția de circulație prin zonă a fost anunțată pentru orele serii. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.