FOTO. Ora Pământului la Brașov. S-au stins luminile dar Piața Sfatului a rămas inundată în lumina restaurantelor și a chioșcurilor 

Chiar dacă în Ora Pământului a fost stins iluminatul stradal din Centrul istoric al Brașovului, Piața Sfatului a rămas bine luminată, pentru că și în acest an operatorii economici din zonă au respectat tradiția luminilor aprinse.

Practic, restaurantele au menținut iluminatul aprins la „capacitate” maximă, același lucru făcându-l și cele două chioșcuri sub formă de căruțe din Piața Sfatului. 

În schimb, inscripția „BRAȘOV” de pe Tâmpa a fost stinsă timp de o oră, între 20.30 și 21.30. De asemenea, clădirea Prefecturii și-a stins luminile.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”238″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Pe de altă parte, la ediția din acest an a „Orei pământului” de la Brașov s-a alăturat și Corul Național de Cameră „Madrigal”, prin Programul Național Cantus Mundi. Astfel câteva zeci de copii brașoveni care au participat la Master – Class -ul organizat de „Madrigal” au mers sâmbătă seara în Piața Sfatului pentru a cânta. Din păcate, asistența a fost extrem de redusă, cei mai mulți dintre spectatori fiind părinți sau rude ale copiilor sau reprezentanți ai Agenției Metropolitane Brașov, organizatorul Festivalului Gloria Domini, eveniment sub egida căruia a fost organizat Master Class-ul Corului „Madrigal”. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.