FOTO. Ora Pământului la Brașov. S-au stins luminile dar Piața Sfatului a rămas inundată în lumina restaurantelor și a chioșcurilor 

Chiar dacă în Ora Pământului a fost stins iluminatul stradal din Centrul istoric al Brașovului, Piața Sfatului a rămas bine luminată, pentru că și în acest an operatorii economici din zonă au respectat tradiția luminilor aprinse.

Practic, restaurantele au menținut iluminatul aprins la „capacitate” maximă, același lucru făcându-l și cele două chioșcuri sub formă de căruțe din Piața Sfatului. 

În schimb, inscripția „BRAȘOV” de pe Tâmpa a fost stinsă timp de o oră, între 20.30 și 21.30. De asemenea, clădirea Prefecturii și-a stins luminile.

Pe de altă parte, la ediția din acest an a „Orei pământului” de la Brașov s-a alăturat și Corul Național de Cameră „Madrigal”, prin Programul Național Cantus Mundi. Astfel câteva zeci de copii brașoveni care au participat la Master – Class -ul organizat de „Madrigal” au mers sâmbătă seara în Piața Sfatului pentru a cânta. Din păcate, asistența a fost extrem de redusă, cei mai mulți dintre spectatori fiind părinți sau rude ale copiilor sau reprezentanți ai Agenției Metropolitane Brașov, organizatorul Festivalului Gloria Domini, eveniment sub egida căruia a fost organizat Master Class-ul Corului „Madrigal”. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.