Maxim 10,6 miloane  pentru repararea și întreținerea străzilor secundare din Brașov

Primăria Brașov a prelungit contractul cu firma Eurostrada, privind repararea străzilor secundare din municipiul Brașov. Contractul, atribuit prin negociere directă, are o valoare maximă estimată de 10,6 milioane de lei va fi valabil până la semnarea unui acord cadru pe patru ani sau cel mai târziu până în 31 decembrie 2018. Eurostrada se ocupă de repararea străzilor secundare din Brașov încă din anul 2005, în baza unui contract multianual care a expirat în luna septembrie a anului trecut. Ulterior, pentru a se putea realiza intervențiile contractul a fost prelungit până la data de 15 martie 2018.

De altfel, prin aceeași procedură va fi semnat și un contract pentru repararea străzilor principale, având în vedere că cel pe perioadă determinată expiră în data de 31 martie.

Aceste contracte sunt doar o soluție „de urgență”, până la semnarea unor acorduri-cadru cu valabilitate de 4 ani pentru repararea și întreținerea străzilor existente în municipiul Brașov. „Documentaţia aferentă licitaţiei privind încheierea unor acorduri cadru pe patru ani a fost transmisă spre validare la Agenţia Națională pentru Achiziţii Publice, după care anunţul va fi postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice. Licitaţia pentru încheierea acordului cadru va fi împărţită în două loturi”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.  În toamna anului trecut, reprezentanții Primăriei Brașov au precizat că valoarea totală a acordurilor cadru pentru repararea și întreținerea străzilor  a fost estimată la maxim 500 milioane lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.