PSD Brașov îl susține 100% pe Liviu Dragnea

Toți social-democrații brașoveni s-au declarat susținători ai actualului președinte al PSD, Liviu Dragnea, la ședința dcare va avea loc pe 10 martie pentru confirmarea acestuia în funcție. 
 
Organizația Județeană PSD Brașov va avea 54 de reprezentanți la Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat, din 10 martie. Componența delegației a fost stabilită în Conferința Extraordinară a filialei, întrunită în data de 28 februarie 2018, a anunțat președintele PSD Brașov, Marius Dunca. 
 
Cu această ocazie a fost adoptată, în unanimitate, o rezoluție de acordare a unui mandat de încredere și susținere a președintelui PSD, Liviu Dragnea. Conferința Extraordinară reunește membrii Comitetului Executiv Județean, membrii Comisiei de Etică, Integritate și Arbitraj, membrii Comisiei județene de Control Financiar Intern, parlamentarii, europarlamentarii, primarii, viceprimarii și consilierii județeni ai organizației, în conformitate cu
Statutul PSD.
 
Argumentele care au stat la baza acestei decizii sunt: câștigarea alegerilor parlamentare din decembrie 2016 cu un scor istoric, menținerea majorității parlamentare, menținerea puterii executive (guvernării) în ciuda tuturor atacurilor, îndeplinirea măsurilor din Programul de Guvernare, conform angajamentelor asumate în fața electoratului și menținerea partidului unit și puternic.
 
”Este o decizie a Organizației Județene, adoptată în mod democratic, în urma dezbaterilor. Este important ca partidul să fie unit, Liviu Dragnea a demonstrat că are capacitatea de a ne mobiliza pentru a realiza măsurile din Programul de Guvernare, program cu care am câștigat încrederea românilor. Avem o responsabilitate în fața lor, avem obligația de a ne respecta promisiunile în ciuda tuturor piedicilor” afirmă președintele PSD Brașov, Marius Dunca.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.