Ciprian Băncilă nu mai este subprefect al Brașovului. Ce nume sunt vehiculate pentru înlocuirea lui

Guvernul a decis miercuri, încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Brașov de către   Ciprian-Marius Băncilă.  Acesta  mai fost subprefect în anul 2010, după care, în perioada 10 martie 2016 – 3 martie 2017 a fost prefect al județului, iar din 20 martie a ocupat funcția de subprefect.

De altfel, eliberarea din funcție a lui Băncilă, era așteptată de mai multe luni, iar în toată această perioadă au fost vehiculate mai multe nume, printre care liderul PER Brașov, Cătălin Nămăescu sau Gabriel Florescu, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov. De altfel, Nămăescu a fost angajat la primăria Ghimbav, la începtul acestui an, după două încercări de a trece concursul de funcționar public (Detalii AICI). 

Mai nou, a apărut un alt nume: Adrian Folea, directorul adjunct al APIA Brașov și un apropiat al actualului prefect Marian Rasaliu. De asemenea, în cărți este și actualul șef al Comisariatului Județean Brașov al Gărzii Naționale de Mediu, Mircea Paraschiv. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.