FOTO. Catacombele Brașovului, refugii pentru oamenii străzii și depozite de gunoi

Chiar dacă, oficial, în catacombele de După Ziduri, care făceau parte din sistemul defensiv al Brașovului, accesul este interzis, iar la intrări sunt uși din fier forjat, periodic,  în aceste amenajări se strecoară oamenii străzii. Oameni „adunători”, ei depozitează în catacombe tot de adună de pe stradă, inclusiv pubele vandalizate. Nu lipsesc nici „indiciile prosperității”, adică doze sau PET-uri de bere. 

Situația juridică a catacombelor este destul de incertă, pentru că unele aparțin Consiliului Județean, iar altele Primăriei Brașov, iar până acum cele două instituții nu au avut nici o discuție serioasă în ceea ce privește valorificarea acestor amenajări. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”248″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.