Un agent de pază băut a folosit spray lacrimogen într-un autobuz al RATBV

Polițiștii au intervenit marți după-amiaza pentru a imobiliza un bărbat în vârstă de 45 de ani care, supărat că nu i s-a acordat un loc în autobuz, a folosit sprayul lacrimogen pe care îl avea asupra sa. 

Potrivit polițiștilor, incindentul s-a produs pe 1 mai, când la ora 18.58 Secţia nr.1 Poliţie Braşov a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a folosit un spray cu substanţă iritant-lacrimogenă într-un mijloc de transport în comun care oprise în staţia RAT- ITC din Bulevardul Alexandru Vlahuţă.

„În urma verificărilor a rezultat că un bărbat în vârstă de 45 ani, de profesie agent de pază, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a avut o neînţelegere cu o persoană de sex feminin relativ la neacordarea unui loc liber. Întrucât acesta a folosit un limbaj indecent, în sprijinul fetei au intervenit şi alţi pasageri, producându-se astfel o dispută verbală“, arată IPJ într-un comunicat de presă. În acest context, conducătorul mijlocului de transport în comun i-a solicitat agentului de pază să coboare în staţia RAT ITC – Brânduşelor, iar acesta, în momentul coborârii a pulverizat mai multe jeturi de spray iritant-lacrimogen, atât pe a doua uşă, cât şi pe cea a şoferului. 

În urma incidentului, o fată de 13 ani a fost preluată de echipaj al ambulanţei, fiind transportată la Spitalul „Mârzescu”, pentru îngrijiri.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.