5 elevi de nota 10 la Evaluarea Națională, în județul Brașov. Vezi AICI rezultatele complete ale examenului

Cinci absolvenți de clasa a VIII-a din județul Brașov au obținut media 10 la Evaluarea Națională. Rezultatele examenului au fost publicate azi și pot consultate AICI.

Potrivit datelor prezentate de Inspectoratul Școlar Județean Brașov, din 3751 de elevi înscriși la Evaluarea Națională, 90 au absentat. Cele mai multe medii au fost între 7 și 9, iar peste dintre elevii care s-au prezentat la examene, 2715 au obținut note peste 5, ceea ce reprezintă un procent de 74,16%.

Cinci elevi din județul Brașov au obținut medii de 10 la Evaluarea Națională, toți cei cinci absolvenți de clasa a VIII-a fiind de la Colegiul Național „Andrei Șaguna“. Alți doi elevi au obținut media 9,97 la Evaluarea Națională. Unul este de la Școala Gimnazială nr. 3 Codlea, iar al celălalt tot de la Colegiul Național „Andrei Șaguna“, fiecare dintre ei obținînd nota 10 la Limba și Literatura Română și 9,95 la Matematică.  Alți 5 elevi din județul Brașov, de la Școala Gimnazială nr. 6 „Iaco Mureșianu“, Colegiul Național „Andrei Șaguna“ (2), Școala Gimnazială nr. 5, și Școala gimnazială nr. 1 Făgăraș,  au obținut media 9,95 la Evaluarea Națională,  doi elevi, de la Școala gimnazială nr. 3 și Școala gimnazială Codlea și Școala gmnazială nr. 19 Brașov au obținut 9,92. Alți șase elevi din județul Brașov au obținut media 9.90.

La polul opus, au existat și elevi care au obținut medii sub 2 la Evaluarea Naționala. În total, 110 elevi din județul Brașov au avut medii sub 2. DIntre aceștia, patru au avut media 1. Aceștia provin de la șvcolile gimnaziale din Sînpetru, Tărlungeni (2) și Șoarș. Un alt elev, de la școala din Zizin a obținut media 1,05r, iar un altul de la Liceul Tehnolgic „Victor Jinga“, din Săcele, a obținut 1,10. 

Din cei 3751 de elevi, 90 au absentat și vor fi astfel obligați să susțină din nou Evaluarea Națională. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.