Senatorul de Brașov Daniel Zamfir a trecut de la PNL la ALDE. El dă vina pe „derapajul lui Ludovic Orban și al camarilei lui“

Senator liberal Daniel Zamfir s-a înscris în ALDE. Anunțul a fost făcut la București, într-o conferință de presă ținută de Călin Popescu Tăriceanu și de fostul parlamentar PNL. 

„Mutarea“ lui Zamfir vine după ce în luna martie, PNL a propus excluderea sa din partid, fiindca l-a criticat deschis pe liderul Ludovic Orban.  

„Nu sunt aici pentru ca Ludovic Orban a decis acum trei luni să fiu exclus. Am rămas aceste trei luni pentru că am crezut că Ludovic Orban nu reprezintă vocea PNL, că el și camarila din jurul său reprezintă doar un derapaj. (…) Am sperat că ai mei colegi liberali să corecteze derapajul lui Ludovic Orban și al camarilei lui. PNL a pierdut din cauza lui Ludovic Orban. Din apărătorul drepturile și libertăților oamenilor, PNL s-a transformat în apărătorul abuzurilor. Este cea mai neagră și rușinoasă eră a PNL”, a spus Daniel Zamfir. 

„Am decis să vin alături de Călin Popescu Tăriceanu pentru că sunt convins că toți liberalii care iubesc democrația vor fi aici. Să nu căutați un troc dintre mine și domnul Tăriceanu, nu există. Nu am venit în ALDE pentru funcții”, a mai declarat Zamfir, într-o conferință de presă. 

Pe contul său de Facebook, Daniel Zamfir a explicat amănunțit de ce a apel să părăsească PNL.

SCRISOARE DESCHISA CATRE LIBERALII DIN PNLDragi colegi liberali,Lucrurile pe care le traim impreuna de o buna bucata…

Publicată de Daniel Catalin Zamfir pe 16 Iunie 2018

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.