Compania Apa Brașov întrerupe apa și în alte zone decât cele anunțate oficial

UPDATE – La ora 11.15, alimentarea cu apă a fost reluată în Craiter- zona de blocuri. Insă apa ce curge la robinet este maloasă şi nu poate fi consumată.

Pe lângă întreruperea alimentării cu apă în zona veche a orașului, Compania Apa a anunțat pe site-ul propriu oprirea apei și pe două străzi din Cartierul Craiter, motivul fiind efectuarea unor „manevre în rețea”.  

„Se închide apa pe străzile: Fanionului (case) şi Telegrafului”, a anunțat Compania Apa.

Teoretic, locuitorii de la blocuri nu ar fi trebuit să fie afectați. Practic, nici ei nu au apă și nici nu au fost anunțați dinainte. De asemenea, nu se știe nici măcar estimativ cât va si oprită alimentarea cu apă potabilă a zonei. 

În acestă dimineață, probleme cu alimentarea cu apa au fost și în centrul vechi. Din cauza apariției unei spărturi la conducta de apă pe str. Matei Basarab nr. 27, furnizarea de apă a fost oprită  în această dimineață în mai multe zone ale orașului. Potrivit reprezentanților Companiei Apa, afectați au fost brașovenii de pe străzile Constantin Dobrogeanu Gherea, Emil Gârleanu, Pajiștei, Retezat, Coastei C. Lacea, Bisericii Sf. Nicolae, Țibles, Ecaterina Varga, Vrancei, Mălăiesti, Harghita, Petofi Sandor, Luca Arbore, Costiței, Curcanilor, Clăbucet, Anton Pann, Ciocârliei, Junilor, Podragu, Ghe. Sion. Pe aceste străzi, apa va fi oprită toată ziua.  În acest caz însă, Compania Apa a folosit toate mijloacele de informare pe care le are la dispoziție pentru a face anunțul. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.