„Katya“ Vetkova are ambiții mari cu Corona Brașov

Ekaterina Vetkova, pivotul de naţionalitate rusă al echipei de handbal Corona Braşov a declarat, la prima sa întâlnire cu presa, de la sosirea la Brașov, că are un sentiment bun după ce a ajuns lşa Braşov şi că abia aşteaptă să înceapă sezonul.

„Am ajuns ieri aici și am avut o senzație plăcută. Pentru mine este o nouă echipă, ambiții noi și abia aștept să înceapă sezonul. La momentul acesta cred că totul este în regulă pentru mine şi sper ca aşa să stea lucrurile şi pe viitor”, a spus sportiva.

„Katya” spune că a ales Braşovul pentru că ştia echipa Corona de când a jucat în ţară şi i-a lăsat o impresie bună. „Am ales Brașovul pentru că știu echipa aceasta de când am jucat la CSM în România și am auzit numai lucruri bune despre ea. Este un club serios, cu o istorie mare și cred că am făcut alegerea cea mai bună”.

Jucătoarea Coronei a spus că a găsit o atmosferă prietenoasă la Corona. „Este adevărat, încă nu le știu prea bine pe celelalte coechipiere, abia le-am cunoscut ieri dar m-au primit bine, atmosfera este prietenoasă și cred că echipa noastră are ambiții mari pentru acest sezon”. Ekaterina Vetkova este de părere că nivelul campionatului românesc este unul ridicat, dar este hotărâtă ca alături de coechipierele ei să lupte meci de meci pentru rezultate bune. „Cred că nivelul campionatului românesc este unul ridicat, cu echipe care se luptă pentru un loc pe podium. Știu că ne vom întâlni cu CSM, cu Vâlcea sau cu alte echipe bune și pot spune de pe acum că ne vom lupta de fiecare dată, în fiecare meci. Știu că vom juca chiar în etapa a doua cu CSM dar ne pregătim, vom studia jocul lor și vom da tot ce avem mai bun.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.