Noua formă de protest la Brașov. Boicot la firmele PSD-iștilor

O nouă formă de protest a fost lansată de o brașoveancă pe rețelele de socializare. „Care ştii afacerile PSD-iştilor braşoveni? Să punem de un boicot”, a propus Cosmina Dinu. I s-a răspuns aproape instantaneu cu o listă a firme despre care braşovenii ştiu că sunt ale social-democraţilor.   

Lista deschisă de brașoveni:  

  • L’Etage
  • Clătităria La Republique  
  • Trattoria Pocol
  • Times.  

Cosmina Dinu este și autoarea unei scrisori deschise către parlamentari, pe care a transmis-o presei, după ce a cerut audiență la deputații și senatorii PSD Brașov, dar aceștia au ignorat-o.

Aceasta nu este singura formă de protest propusă de brașoveni. O altă variantă lansată ieri a fost „greva generală”.  

O altă o idee a fost ca oamenii să nu mai folosească mașinile timp de o săptămână. Impactul acestei soluții ar fi că nu se mai încasează accizele pe carburanți. 

3 Comentarii

  1. Bună ziua! Ieri am incitat la boicotul afacerilor PSD-iștilor brașoveni. Am fost și sunt șocată de votul lor pe Codul Penal și Codul de Procedură Penală. Reevaluând, acest lucru nu este conform cu principiile mele. Le-am încălcat dreptul la prezumția de nevinovăție. Am presupus că dacă au dat girul pe un CPP criminal, sunt criminali, respectiv afacerile lor sunt murdare. O logică simplă, știu! Unii ar zice de bun-simț. Așadar, pentru a-mi înlătura această suspiciune, îi invit din nou pe domnii și doamnele care au votat această săptămână la dialog ca să dezbatem: 1. efectele potențiale ale CPP-ului pe care l-au votat, 2. gradul de implementare a programului PSD și 3. contribuția lor la dezvoltarea comunității noastre brașovene. Au contactele mele.
    Vă invit pe toți să fiți politicoși și încrezători. Orice atitudine negativă nu ne ajută. Trebuie ca noi să fim apărătorii celui mai important drept: cel de expresie. Din el decurg toate celelalte. Există organe/instituții abilitate să medieze dialogul și cercetarea probelor care să susțină o parte sau alta.
    Nu încurajez deloc manifestări violente sau nepotrivite. Trebuie o presiune puternică asupra lor din punct de vedere moral. Pentru că aici se dă lupta. Oamenii decenți sunt și vor fi mereu majoritatea. Iar celui ce greșește îi arde stomacul în fața celui cinstit. Tot ce contează este să comunicăm și să ne respectăm. Să construim ceva mai bun decât am primit.

  2. Firme de casa ale PSD: LUX DIVINA, Dacia Plant (Gabriela Urse), grupul Netgate Cable (Dunca, prin colectorul Petcu), Rampa (Catalin Seitan), Profimar Expert – ceva cu medicina muncii, blocul verde de la ITC (consilierul local Marius Bunghiuz)…

  3. ar trebui realizate niste stickere cu mesajul : ” firma psd-ista ! nu cumparati ! „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.