LOCALE 2020. VIDEO. Misiunea lui Dunca pentru Alianța PSD ALDE de la Codlea: „Vreau să îi zdrobiți pe cei de la PNL. Fără 70% nici nu discut aici”

Alianța PSD ALDE de la Codlea va trebui să obțină la alegerile locale din 27 septembrie 70% din voturile codlenilor. Acest rezultat a fost cerut de președintele PSD Brașov, Marius Dunca, în timpul evenimentului de lansare a candidaților alianței, ce s-a desfășurat joi la Codlea. 

„Lăsând la o parte orgoliile și mândriile, ați reușit să construiți o echipă formată din oameni profesioniști pentru Codlea. Ați îmbinat generația tânără cu experiența, iar asta înseamnă echipa. Sunteți un exemplu de bună practică”, a declarat Dunca.

„Am văzut că ați discutat de majoritate. Nu discutăm de majoritate. Fără 70% nici nu discut aici. Aveți tot ce vă trebuie. Absolut tot ce vă trebuie (…) Vă îndemn să ieșiți pe stradă și să vorbiți cu oamenii. Cei de la PNL nu au curajul de a ieși pe stradă pentru a vorbi cu oamenii, pentru că nu au făcut nimic (…) Am mare încredere în fiecare dintre dumneavoastră, dar vreau să îi zdrobiți pe cei de la PNL, pentru că și-au bătut joc de cetățeni de câte ori au fost la guvernare”, a declarat Dunca.

Pentru funcția de primar al municipiului Codlea, candidatul Alianței este Mihai Cîmpeanu (PSD), iar pentru cea de viceprimar – Ștefan Ciolan (ALDE). 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.