Accident pe DN10. Un șofer s-a rostogolit cu mașina până în pârâul Teliu

Un conducător a ajuns cu mașina în pârâul Teliu, după ce a pierdut controlul asupra vehiculului și a ieșit de pe DN10. Mașina a ieșit de pe carosabil pe partea stângă a direcției de mers, spun polițiștii, și apoi s-a rostogolit în albia pârâului, fiind nevoie de intervenția specialiștilor SMURD pentru evacuarea în siguranță a pasagerilor. 

Accidentul s-a produs pe DN10 la km 130 + 150 în timp ce bărbatul se deplasa dinspre Întorsura Buzăului spre Prejmer. În mașină se mai aflau două persoane – o femeie în vârstă de 57 de ani și o minoră de 7 ani, în urma evenimentului o persoană fiind încarcerată. „La locul faptei au intervenit un echipaj SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță al Județului Brașov“, a preciat Luiya Dănilă, purtător de cuvânt al ISU Brașov.

Conducătorul auto și cele două pasagere au suferit vătămări și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. În acest caz sa fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, au anunțat polițiștii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.