Accident pe Drumul Poienii, într-o curbă periculoasă. O familie din Croația a fost rănită

Traficul rutier pe 1E Braşov – Poiana Braşov a fost afectat în această seară, în urma unui accident care s-a produs în zona Crucii din Varişte. În urma impactului, două persoane au fost rănite, a precizat Centrul Infotrafic al Poliției Române. 

Potrivit datelor oferite de polițiști, în accident a fost implicat un tanar de 18 ani, din Buzau, care a condus un autoturism pe drumul de Poiană, sensul de urcare. Într-o curbă la dreapta șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în București, care cobora.

In autoturismul care cobora se afla o familie din Croația, aflată în vacanță. În urma coliziunii, soția și cei doi copii minori ai șoferului (fată și băiat de aproximativ 14, 15 ani) au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital. 

Conducatorii auto nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, au precizat polițiștii. În acest caza s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.