Înca două amenzi pentru magazinul LIDL de pe Zizinului. Supermarketul riscă să fie închis de Protecția Consumatorilor

Sursa foto: Google Maps

Magazinul LIDL de pe strada Zizinului este „abonat” la sancțiunile acordate de Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului. În luna iulie, magazinul a fost amendat de două ori, iar șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Brașov, Sorin Susanu,  a anunțat că supermarketul a mai fost sancționat de două ori în ultimele 7 zile.

„Există posibilitatea ca activitatea acestui magazin să fie suspendată. Până acum am aplicat patru sau cinci sancțiuni la ei. Ultima oară am identificat parizer, iar pe etichetă nu scria că este făcut din resturi animale. Altă problemă a fost că nu depozitau corespunzător produsele congelate, mai exact aluatul pentru produsele de patiserie coapte în magazin. Normal acestea trebuiau ținute la o temperatură de minus 18 grade, dar, în realitate, în depozitul frigorific erau aproximativ minus 2 sau 0 grade”, a declarat șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Brașov, Sorin Susanu. 

 La aceleași magazin, în depozit, au fost găsite, la un loc, produse alimentare și nealimentare (în special detergenți), mai susține Sorin Susanu.

Magazinul LIDL de pe strada Zizinului a mai fost amendat anul acesta pentru mai multe deficiente indentificate de comisarii de la Protecția Consumatorilor. (vezi detalii AICI și AICI ). 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.