PSD ar putea susține un candidat din afara partidului, pentru Primăria municipiului Brașov

PSD nu exclude varianta de a susține, pentru funcția de primar al Brașovului, un candidat din afara partidului, a declarat duminică, după conferința județeană extraordinară, președintele Marius Dunca.



În cadrul Conferinței, PSD a anunțat candidatul pe care îl va susține pentru Consiliul Județean Brașov, iar cu această ocazie liderul social-democraților a fost întrebat și de propunerea pentru Primăria Brașov. Marius Dunca a declarat că, în acest caz, partidul va face o sondaj pentru a vedea cum stau membrii interesați de o astfel de candidatură, însă spune că nu este exclus ca PSD să meargă și pe varianta unui candidat din afară.

„Noi suntem deschişi spre alianţe. Evident că trebuie să alegem o persoană cu foarte multă experienţă şi nu trebuie să mai mergem pe oameni care promovează ura în societate şi războiul. (…) Să vedem care este candidatul cel mai bine pregătit, cu cota cea mai mare. (…) Pentru noi, prioritare sunt proiectele braşovenilor şi acest lucru îl putem realiza numai dacă ne vom uni, să facem ceea ce a făcut colegul Rasaliu, nu a ţinut cont de culoarea politică şi i-a pus pe toţi la aceeaşi masă“, a afirmat Dunca, adăugând că nu este exclus ca PSD să susțină un candidat din afara partidului.

Pe de altă parte, întrebat dacă deputatul Roxana Mînzatu, fost munistru al Fondurilor Europene poate fi o soluție pentru Primăria Brașov, așa cum au apărut unele zvonuri de curând, președintele PSD Brașov a informat: „Roxana Mînzatu a fost o glumă“.



Potrivit unor surse, fostul ministrul de Finanțe, Gheorghe Ialomițianu, ar fi purtat discuții cu PSD pentru o eventuală susținere a candidaturii la Primăria municipiului Brașov.

De asemenea, Sorin Susanu, care a plecat de la PSD la Pro România, și-ar dori să se înscrie în cursa pentru Primărie, iar între cele două partide ar putea exista o colaborare din acest punct de vedere, în ciuda relațiilor reci dintre el și Dunca, după excluderea din partid.

1 Comentariu

  1. Întrucât cei de la PSD știu mai bine ca oricine că nu au absolut nicio șansă la postul de primar, prin numirea unui candidat, nu fac decât să bage bețe-n roate singurului cu șanse (Allen Coliban) și să-l favorizeze astfel pe Scripcaru, care nu e primma dată când ar câștiga tocmmai datorită acestor neînțelegeri prostești. Punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.