Amenzi de aproape 390.000 de lei, aplicate de „Protecția Consumatorului” Brașov, pentru produse anti-COVID cu probleme

Comisariatul  Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Centru (CRPC-RC) Brașov a anunțat că  în ultima perioadă a avut ca principal obiectiv implicarea în vederea respectării Ordonanțelor militare și a protejării consumatorului din toate punctele de vedere. Mai exact, reprezentanții comisariatului au anunțat că în perioada 23 martie – 16 aprilie au avut 1.800 acțiuni de control, în urma cărora au fost aplicate sancțiuni în valoare de 390.000 lei și au fost descoperite probleme inclusiv  în ceea ce privește modul de comercializare a produselor specifice pentru protejarea consumatorilor împotriva pandemiei de coronavirus. 

Urmează controalele de Paști 

Șeful CRPC-RC Brașov, Sorin Susanu, a promis că aceeași implicare va exista și în perioada următoare, iar pe lângă acțiunile referitoare la problemele legate de coronavirus „vom avea o atenție sporită în ceea ce privește comercializarea produselor specifice de Paște”. .

„În acest sens recomandăm tuturor consumatorilor ca, pe lângă respectarea prioritară a prevederilor Ordonanțelor militare, să cumpere produse alimentare pentru sărbătorile Pascale doar din locuri autorizate, să verifice eticheta și modul de depozitare a acestor produse  și să ne aducă la cunoștință orice problemă”, a mai spus Susanu.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.