Manea „personalizată“ la o nuntă unde un deputat PSD a fost naş: „Să vină Diaspora, că noi ne p**m pe ea”

Deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel a publicat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video de la o nuntă în care un cântăreț de manele urează sănătate „pentru naşul Nicu Bădălău şi pentru tot PSD-ul”, înainte de a cânta o melodie cu versurile „să vină Diaspora, că noi ne p…m pe ea”. Bădălău a confirmat, pentru Mediafax, autenticitatea imaginilor, dar a precizat că dezaprobă mesajul transmis. Acesta a spus însă că „nu e petrecere la români dacă nu ai bere și manele”.


„Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: «să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea» demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali. I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc”, a scris deputatul USR, pe pagina sa de Facebook.

„Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul. Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică”, a adăugat el.

Petrecerea a avut loc joi seara, în Bolintin, iar social democratul Niculae Bădălău spune că nu este de acord cu maneaua, dar nici nu a putut controla repertoriul, potrivit agenției Mediafax. 

„Imaginile sunt reale. E o petrecere privată la care a cântat și o formație de maneliști. Nu am nicio legătură cu cântecul acela. Sunt în total dezacord și dezaprob în totalitate o asemenea formulare la adresa unor cetățeni. Dar mi-am dat seama că nu pot controla eu repertoriul sau limbajul unor formației. Câteodată au un limbaj mai colorat”, a declarat Niculae Bădălău.

Întrebat dacă în momentul dedicației se afla în sală, Bădălău a spus: „Am fost la petrecerea respectivă, nu știu dacă la momentul respectiv eram acolo. Dezaprob total asta. (…) Am văzut formularea. Unul dintre cei de acolo e finul meu, la cununia de argint. Și aceasta este cauza pentru care îmi spunea, maestrul Caval. (…) Nici stilul nu îl aprob și nu îmi face mare plăcere. Dar nu e petrecere la români dacă nu ai bere și manele“, a mai spus Bădălău.
Sursa: hotnews.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.