Bărbat împușcat în cap într-o unitate militară din Brașov

Un bărbat a fost găsit împuşcat în zona capului, la o unitate militară din Ghimbav,  Braşov, de cadrele medicale de la Ambulanţă care au fost solicitate, duminică, să intervină. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. 

„Bărbatul a fost găsit împuşcat în zona capului, iar leziunile au fost incompatibile cu viaţa. Noi am fost solicitaţi în jurul orei 10.00“, a declarat directorul Ambulanţei Braşov, conform mediafax.ro. 

Bărbatul, în vîrstă de aproximativ 48 ani, era într-un birou, susţin surse judiciare. Incidentul s-a petrecut la unitatea militară 01028.  Potrivit uunor informații prezentate de Ministerul Apărării Naționale, este vorba despre un maistru militar care nu avea misiuni în teatre de operațiune și care fusese testat psihologic și declarat apt. 

„Maistrul militar clasa a II-a Miclea Alexandru, din cadrul Batalionului 206 Artilerie Antiaeriană «General Mihail Lăcătuşu» de la Ghimbav, Brigada 2 Vânători de Munte «Sarmizegetusa» din Braşov, a fost găsit decedat duminică, 30 septembrie, în jurul orei 10.00, la ieşirea din serviciul de zi pe punctul de acces în unitate. Incidentul a fost constatat de către ofiţerul de serviciu pe unitate, care a aplicat de urgenţă procedurile cerute în această situaţie”, arată Ministerul Apărării Naţionale.  
Potrivit sursei citate, maistrul militar Miclea Alexandru avea 48 de ani, era căsătorit şi avea un copil. Militarul era angajat al batalionului din anul 2008 şi în Ministerul Apărării Naţionale din anul 1992.
 

Parchetul Militar Cluj, căruia îi este arondat Braşovul în acest caz, a declanşat o anchetă. Prim-procurorul Parchetului Militar Cluj, Viorel Siserman, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că un procuror militar se află la faţa locului împreună cu o echipă de cercetare. „Este vorba despre un maistru militar de la o unitate militară din Braşov, este acolo un procuror militar care, împreună cu echipa care se constituie în astfel de cazuri, desfăşoară activităţi de cercetare la faţa locului”, a spus Siserman.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.