Circulația trenurilor între Predeal și Timișul de Sus a fost reluată după mai multe ore de blocaj

Traficul feroviar pe firul II între Predeal şi Timişu de Sus a fost redeschis marţi, la ora 10:44, circulaţia trenurilor desfăşurându-se în prezent în condiţii normale, a anunţat CFR SA.  Potrivit sursei citate, trenurile circulă pe acest segment cu locomotive electrice.

Marţi dimineaţa, circulaţia trenurilor între staţiile Predeal şi Timişu de Sus a fost închisă temporar pentru finalizarea lucrărilor de remediere la firul de contact, rupt în urma prăbuşirii unor arbori de pe versanţi. Cinci trenuri de călători au staționat în gările Timişu de Sus şi Braşov până la finalizarea intervenţiilor.

După ce ieri, mai mulți arbori au căzut calea ferată, între Predeal și Timișu de Sus, traficul feroviar pe magistrala Brașov – București a fost dat peste cap. Conform directorului Regionalei CF Brașov, Ioan Pintea, în urma prăbușirii arborilor, pe ambele sensuri, a fost afectată linia de alimentare pe o lungime de aproximativ 1 km, ceea ce a făcut ca pentru mai multe ore, trenurile să rămână blocate în Brașov și Timișu de Sus.  (Detalii AICI).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.