RATBV „te trimite la Referendum“! Mesaje pro-referendum pe autobuzele din Braşov

După ce şi-a trimis călătorii la Zoo, la film sau la Oktoberfest, RATBV îi trimite acum pe călători şi la Referendum. De data aceasta nu printr-un mesaj pe tabelele electronice şi prin mesaje care vor fi afişate pe spaţiile publicitare de pe caroseriile autovehiculelor din dotare. 

Pe autobuzele RATBV care vor circula prin Braşov în următoarele săptămâni vom vedea mesaje pro-referendum, care îi va îndemna pe braşoveni să iasă la vot pe 6-7 octombrie. La solicitarea uneia dintre firmele cu care RATBV se află în relaţii contractuale, conducerea companiei a aprobat ca închirierea unor spaţii pe caroseria autovehiculelor „în vederea promovării participării la Referendumul pentru revizuirea Constituției, ce se va desfășura în zilele de 6 și 7 octombrie“, după cum se arată într-un comunicat al operatorului de transport public. 

„În vederea asigurării unui tratament egal și nediscriminatoriu, conducerea RATBV SA anunță faptul că va acorda spațiu publicitar, prin intermediul firmelor specializate, pe caroseria autobuzelor tuturor categoriilor de solicitanți, cu condiția ca mesajele postate să se circumscrie prevederilor legale și ale Regulamentului de publicitate al RATBV SA“, se mai arată în anunţul făcut de companie. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.