Unde de șoc în PNL, după eșecul referendumului. Mai mulți lideri ai partidului au lansat pe Facebook un mesaj comun împotriva lui Ludovic Orban

Cătălin Predoiu, Adriana Săftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia Scântei, Mara Calista au postat duminică seara, pe Facebook, un mesaj comun împotriva conducerii PNL, despre care spune că dezbină și propune o politică retrogradă. 

„Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură și către un nou eșec politic care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu unește, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politică retrogradă. #ajunge“, este mesajul care apare pe paginile de Facebook ale liberalilor Adriana Săftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia Scântei, Mara Calista.

Mai mulți liberali și-au manifestat și în trecut nemulțumirea față de conducerea actuală a PNL pentru că nu au fost consultați în probleme precum sesizarea penală pe numele premierului Dăncilă sau poziționarea față de proiecte importante în Parlament. Ultima nemulțumire a fost legată de atitudinea partidului față de referendumul privind redefinirea familiei, scrie hotnews.ro.

La Brașov, liderii PNL nu au luat încă nicio atitudine față de conducerea de la nivel național. Se știe încă că Brașovul este una dintre filialele apropiate lui Ludovic Orban, pe care l-a și susținut public în campania pentru alegerile interne din partid. De altfel, liderul TNL, Mara Mareș – deputat de Brașov este un apropiat al lui Orban, la fel ca și președintele PNL Brașov, Adrian Veștea. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.