Corona, victorie muncită împotriva Dunării Brăila. Sorina Târcă s-a accidentat grav și va lipsi câteva săptămâni

Handbalistele Coronei au câştigat cu scorul de 27-23 (15-12) meciul jucat duminică seara, la Braşov cu HC Dunărea Brăila. Jucătoarele antrenate de Ion Crăciun au făcuţ faţă unei echipe extrem de agresive, iar la final au fost aplaudate la scenă deschisă de spectatorii prezenţi. Din păcate, în prima parte a jocului, Sorina Târcă s-a accidentat grav la mână, diagnosticul pus de medici, la spital, fiind de fractură de metacarpian 2 şi fractură de scafoid carpian, accidentare care o va ţine departe de teren câteva săptămâni bune.

La finalul partidei, antrenorul Ion Crăciun a declarat că este mulţumit de victorie, dar că aceasta putea fi obţinută mult mai uşor dacă fetele jucau cu mai multă atenţie.

„O victorie muncită până la urmă, şi spun asta pentru că au fost momente pe care nu le-am gestionat cum trebuie. În situaţiile pe care le ai, dacă nu te rupi de adversar, ajungi apoi să alergi după el. Astăzi ar fi trebuit să fie o victorie lejeră, dar nu a fost aşa şi pentru că arbitrii au lăsat jocul un pic cam dur. Brăila e o echipă masivă, agaţă şi faultează destul de dur. Prima dată apărarea lor a dat-o pe Sorina cu capul de duşumea, a doua oară a împins-o şi iată că s-a ajuns la o accidentare urâtă. Suntem în grafic dar avem câteva jucătoare accidentate iar asta îşi va pune amprenta în meciurile care vor urma. La Buzău va fi un joc greu, cu o echipă care a reuşit câteva surprize dar mergem să ne batem şi să luăm trei puncte”.

Corona va juca duminică, 28 octombrie, în deplasare cu Gloria Buzău.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.