FOTO. În așteptarea flotei din Turcia, șoferii RATBV se descurcă cum pot

Luna viitoare, la Brașov ar trebui să ajungă primul lot din cele 105 autobuze  marca Menarinibus Citymood (Italia), dar produse în Turcia. Până atunci însă, operatorul de transport în comun din Brașov trebuie să de descurce cu ce are la îndemână, mai exact cu autobuzele vechi, de care „s-a tras” aproape 10 ani. 

Din păcate pentru călători, vechile autobuze cedează în cele mai neaşteptate şi  nepotrivite momente, iar șoferii nu prea au ce face.

De exemplu, zilele trecute a „picat” un autobuz care circula pe linia 1. S-a încins motorul. Șoferul a coborât, s-a uitat și a încercat soluția cea mai la îndemână: niște apă! Fără succes. A mai stat șoferul puțin, a pus mâna… tot fierbinte. Așa că i-a anunțat pe călători că trebuie să coboare și să aștepte următorul autobuz. 

De altfel, autobuzele „trase pe dreapta” pe traseu sunt un „decor familiar” pentru Brașov.   

În aceaste zile au cedat şi alte autobuze, iar călătorii, ca de obicei, nu au avut ce face decat să coboare şi să aştepte urmatoarea maşină. De exemplu, la o zi dupa autobuzul care s-a retras de pe linia 1, o problemă similară a aparut şi pe un autobuz de pe linia 17. Iar exemplele, cu siguranță pot continua…

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.