Șoferul unei ambulanțe ajunse în șanț, cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. Șoferul spune că a băut, dar… „nu acum”

Cu o alcoolemie de 0,97 alcool pur în aerul respirat, conform testului realizat la locul accidentului, șoferul unei ambulanțe de la Stația Făgăraș a plecat marți în misiune. După ce a preluat pacientul din localitatea Vad (comuna Șercaia), pentru a-l duce la spital, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, iar ambulanța s-a de un parapet de metal și a ajuns în șanț. Asistenta medicală și pacientul au fost răniți și au ajuns la spital. În urma acestui accident, ambulanțierul turmentat s-a ales cu dosar penal și a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului  relatează PROTV.   

Șoferul ambulanței  a spus pentru că a băut, da „nu acum”. „Lăsați-mă doamnă, că nu avem timp de …”, i-a spus șoferul reporterului.  Șoferul, în vârstă de 56 de ani, este angajat al Stației de Ambulanță din Făgăraș, având o vechime în muncă de peste 25 de ani. 

Pe lângă Poliție, șoferul este cercetat disciplinar și de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Braşov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.